Search
Close this search box.
عنوان مقاله:

Types Of Banking Frauds

واحد مطالعات و تحقیقات داتین در مقاله‌ای تحت عنوان «انواع تخلف و تقلب در حوزه بانکداری» که در شماره اول فصلنامه فناوری‌های مالی منتشر شده از مقاله «Types Of Banking Frauds» استفاده کرده است.

مقاله «Types Of Banking Frauds» که در وب‌سایت ICICI Bank منتشر شده تقلب‌ها و کلاهبرداری‌های بانکداری را به چهار دسته تقلب در بانکداری آنلاین، تقلب تلفنی، تقلب کارت پرداخت و تقلب چکی تقسیم کرده است. سپس این دسته‌بندی‌ها را به طبقه‌بندی‌های کوچک‌تری تقسیم می‌کند.

تقلب در بانکداری آنلاین شامل فیشینگ و اسپوفینگ می‌شود. به‌طور خلاصه فیشینگ تلاش کلاهبرداران برای به‌دست‌آوردن مشخصات بانکداری شماست. اسپوفینگ هم ایجاد وب‌سایت جعلی با هدف تقلب و کلاهبرداری است. مقاله برای هر کدام از این طبقه‌بندی‌ها توضیح می‌دهد که متقلبان چطور از آن استفاده می‌کنند و نکاتی را ذکر می‌کند که برای محافظت از خودتان دربرابر متقلبان باید رعایت کنید.

سپس در مبحث تقلب‌های تلفنی به ویشینگ (فیشینگ تلفنی) می‌پردازد. در روش ویشینگ، کلاهبرداران تظاهر می‌کنند شرکت واقعی یا بانک هستند تا با فریب مشتری از همه‌جا بی‌خبر، او را به ارائه اطلاعات شخصی و مالی وادار کنند. نویسنده بعد از توضیح این روش، به نکاتی برای محافظت دربرابر آن اشاره می‌کند.

این مقاله درمورد کلاهبرداری کارت پرداخت به اسکیمینگ، پیشنهادها و تخفیف‌های بازاریابی تلفنی و تراکنش‌های بدون اجازه با کارت پرداخت گمشده یا سرقتی اشاره می‌کند. متقلبان در روش اسکیمینگ اطلاعات کارت پرداخت شما را به‌نحوی به‌ دست می‌آورند تا بعدا از آن اطلاعات برای انجام تراکنش یا تراکنش‌های کلاهبردارانه استفاده کنند.

نویسنده در بحث سرقت کارت پرداخت نیز به گام‌هایی اشاره می‌کند که پس از سرقت کارتتان باید بردارید. همچنین نکاتی را ذکر می‌کند که برای در امان ماندن از تراکنش‌های بدون اجازه در نتیجه گم یا دزدیده شدن کارت‌تان باید رعایت کند.

در بخش تقلب‌های چکی نیز دو دسته‌بندی اصلی جعل چک و دستکاری چک را معرفی می‌کند و به نکاتی اشاره می‌کند تا در دام این نوع کلاهبرداری‌ها نیفتید.

منبع:

icicibank.ca